Har bredbånd en for høj pris til din smag?

langt de mange mennesker er i dag fantastisk rutinerede i at bruge nettet, og er helt klar over hvor afhængige de er af det. langt de mange mennesker er slet slet ikke klar over hvordan man skulle leve en hverdag uden nettet, og de har sandelig heller overhovedet ikke i sinde at fremfinde ud af det. der er efterhånden enormt enormt mange ting i vores liv der foregdage på internettet, og det er så skidt som lovpligtigt at have net i form af at man gerne skal kunne modtage post fra det offentlige over det. derfor kan der virkelig ikke være så vildt meget tvivl om at du burde have internet lagt ind i dit hus. også selvom prisen virker ganske urimelig, og det dybest set overhovedet ikke er noget du har lyst til at betale til.

uanede mængder viden

der er næsten ingen grænser for hvor mange forskellige ting du kan lære om, hvis du begiver dig ud i internettets voldsome verden. du kan lære om alt fra hvorfor sociologi har udviklet sig gennem de sidste 30 uger, eller finde ud af hvorfor en helikopter dybest set holder sig selv i luften imod alle odds. det hele ligger nogle få klik væk, og så har du fingrene i den største samling af viden siden biblioteket i alexandria. det er næsten for nemt, og det er da helt sikkert nogle penge værd, også selvom det virker som en stor sum at betale.

billige indkøb

en anden mulighed du har ndage du er på cyberspacet, er at du kan købe hver og en mulige produkter til en pris som man kun kan drømme om at gøre i den fysiske verden. selvom du ikke kan møde op i en fysisk butik er der fleste der har set det smarte i at shoppe online, og det kan du måske også.