Har bredbånd en for høj pris til din smag?

langt de mange folk er i dag godt rutinerede i at bruge cyberspacet, og er helt klar over hvor afhængige de er af det. langt de færreste mennesker er slet slet ikke klar over hvorfor man skulle leve en hverdag uden internettet, og de har sandelig heller virkelig ikke i sinde at finde ud af det. der er efterhånden enormt enormt mange produkter i vores liv der foreguger på internettet, og det er så fantastisk som lovpligtigt at have internet i måde af at man gerne skal kunne modtage post fra det offentlige over det. derfor kan der slet ikke være så meget tvivl om at du skal have cyberspace lagt ind i dit hus. også selvom prisen virker ganske urimelig, og det i og for sig virkelig ikke er noget du har lyst til at betale til.

uanede mængder viden

der er næsten ingen grænser for hvor fleste forskellige ting du kan lære om, hvis du begiver dig ud i internettets store verden. du kan lære om alt fra hvorfor sociologi har udviklet sig gennem de sidste 30 dage, eller finde ud af hvorfor en helikopter egentlig holder sig selv i luften imod alle odds. det hele ligger nogle få klik væk, og så har du fingrene i den største samling af viden siden biblioteket i alexandria. det er næsten for nemt, og det er da helt sikkert nogle penge værd, også selvom det virker som en stor sum at betale.

billige indkøb

en anden mulighed du har ndage du er på cyberspacet, er at du kan købe allesammen mulige ting til en pris som man kun kan drømme om at gøre i den fysiske verden. selvom du slet ikke kan møde op i en fysisk butik er der fleste der har set det smarte i at shoppe online, og det kan du måske også.