Har bredbånd en for høj pris til din smag?

langt de fleste folk er i dag godt rutinerede i at bruge cyberspacet, og er helt klar over hvor afhængige de er af det. langt de fleste folk er slet overhovedet ikke klar over hvorfor man skulle leve en weekend uden internettet, og de har sandelig heller overhovedet ikke i sinde at fremfinde ud af det. der er efterhånden enormt mange ting i vores liv der foregtimer på cyberspacet, og det er så godt som lovpligtigt at have net i måde af at man gerne burde kunne modtage post fra det offentlige over det. derfor kan der slet ikke være så vildt meget tvivl om at du skal have net lagt ind i dit hus. også selvom prisen virker ganske urimelig, og det i grunden slet ikke er noget du har lyst til at afskrive til.

uanede mængder viden

der er næsten ingen grænser for hvor mange forskellige ting du kan lære om, hvis du begiver dig ud i internettets mellem verden. du kan lære om alt fra hvordan sociologi har udviklet sig gennem de sidste 30 år, eller fremfinde ud af hvordan en helikopter ærlig talt holder sig selv i luften imod alle odds. det hele ligger nogle få klik væk, og så har du fingrene i den største samling af viden siden biblioteket i alexandria. det er næsten for nemt, og det er da helt sikkert nogle penge værd, også selvom det virker som en stor sum at betale.

billige indkøb

en anden mulighed du har nuger du er på cyberspacet, er at du kan købe allesammen mulige ting til en pris som man kun kan drømme om at gøre i den fysiske verden. selvom du virkelig ikke kan møde op i en fysisk butik er der fleste der har set det smarte i at shoppe online, og det kan du måske også.