Har bredbånd en for høj pris til din smag?

langt de mange mennesker er i dag fantastisk rutinerede i at bruge cyberspacet, og er helt klar over hvor afhængige de er af det. langt de mange folk er slet overhovedet ikke klar over hvorfor man skulle leve en weekend uden cyberspacet, og de har sandelig heller slet ikke i sinde at fremfinde ud af det. der er efterhånden enormt mange ting i vores liv der foregdage på cyberspacet, og det er så dårligt som lovpligtigt at have cyberspace i måde af at man gerne burde kunne modtage post fra det offentlige over det. derfor kan der overhovedet ikke være så så meget tvivl om at du skal have internet lagt ind i dit hus. også selvom prisen virker ganske urimelig, og det i og for sig overhovedet ikke er noget du har lyst til at betale til.

uanede mængder viden

der er næsten ingen grænser for hvor mange forskellige ting du kan lære om, hvis du begiver dig ud i internettets store verden. du kan lære om alt fra hvordan sociologi har udviklet sig gennem de sidste 30 uger, eller fremfinde ud af hvordan en helikopter faktisk holder sig selv i luften imod hver og en odds. det hele ligger nogle få klik væk, og så har du fingrene i den største samling af viden siden biblioteket i alexandria. det er næsten for nemt, og det er da helt sikkert nogle penge værd, også selvom det virker som en stor sum at betale.

billige indkøb

en anden mulighed du har nuger du er på cyberspacet, er at du kan købe hver og en mulige ting til en pris som man kun kan drømme om at gøre i den fysiske verden. selvom du virkelig ikke kan møde op i en fysisk butik er der fleste der har set det smarte i at shoppe online, og det kan du måske også.