Har bredbånd en for høj pris til din smag?

langt de mange mennesker er i dag nyttigt rutinerede i at bruge cyberspacet, og er helt klar over hvor afhængige de er af det. langt de mange mennesker er slet ikke klar over hvorfor man skulle leve en weekend uden cyberspacet, og de har sandelig heller slet ikke i sinde at finde ud af det. der er efterhånden enormt fleste produkter i vores liv der foregtimer på nettet, og det er så godt som lovpligtigt at have internet i måde af at man gerne burde kunne modtage post fra det offentlige over det. derfor kan der slet ikke være så vildt meget tvivl om at du burde have net lagt ind i dit hus. også selvom prisen virker ganske urimelig, og det dybest set virkelig ikke er noget du har lyst til at afregne til.

uanede mængder viden

der er næsten ingen grænser for hvor mange forskellige ting du kan lære om, hvis du begiver dig ud i internettets mellem verden. du kan lære om alt fra hvorfor sociologi har udviklet sig gennem de sidste 30 uger, eller finde ud af hvorfor en helikopter i og for sig holder sig selv i luften imod alle odds. det hele ligger nogle få klik væk, og så har du fingrene i den største samling af viden siden biblioteket i alexandria. det er næsten for nemt, og det er da helt sikkert nogle penge værd, også selvom det virker som en stor sum at betale.

billige indkøb

en anden mulighed du har når du er på cyberspacet, er at du kan købe alle mulige ting til en pris som man kun kan drømme om at gøre i den fysiske verden. selvom du ikke kan møde op i en fysisk butik er der fleste der har set det smarte i at shoppe online, og det kan du måske også.